Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Feedback

Här nedan finns feedback på att tjäna pen

tjäna pengar
Hur kan man tjäna pengar på att blogga?

gar på blogg

“Jag kan varmt rekommendera Annette. Hon är så duktig och man får mycket information som stämmer så bra. Vägledningen jag fått gör att jag kan gå vidare med ett mycket lättare hjärta.” // Lena

 

“Jag kan varmt rekommendera mediala vägledningen. Annette visste till och med vad jag skulle fråga om – innan jag ens sa det” // Karin för jag vill också tjäna pengar på min blogg

 

“Jag kan verkligen rekommendera att ni bokar en tid hos Annette. Så klockrent och massor med vägledning.” // Monica älskar kaffe dvs ekologisk kaffe

Jag har mött Annette på mitt café Waynes coffee som är Sveriges första ekologiska café Waynes Coffee är en svensk varukedja. Annette kom till mig för att vi tillsammans skulle gå igenom hur hon använder sig utan bloggportalen blogbiz. Annette är väldigt duktig på att blogga och även tjänar pengar som bloggare hos oss. Måste erkänna att hon är en av våra duktigaste bloggare och influenser. Tjäna pengar på blogbiz

När Annette klev in på vårt café så drack vi en kopp kaffe tillsammans och sedan gick igenom bloggandet. Det jag blev förvånad över att hon redan innan jag sa vissa meningar fyllde i mina meningar. Som om hon redan visste vad jag skulle säga härnäst. Är det inte fantastisk hur duktig en person kan vara på en andlig nivå.

Annette är en mycket varm person och när man möter henne. Det är nästan som om jag hade känt henne i hela livet. Hon var så öppen och glad så jag visste att hon även skulle passa in i vårt team på Blogbiz.

Andlighet för mig är att en person ska ha hjärtat på rätt ställe precis som Annette själv.

Första steget: Hitta följare

Innan du kan börja tjäna pengar på din blogg måste du hitta tillräckligt med följare.

Nyckeln till en framgångsrik blogg är bra innehåll och marknadsföring (t.ex. på sociala medier). Dina blogginlägg måste vara både originella och kreativa. Kom ihåg att se till att dina rubriker är iögonfallande och attraherande.

Var konsekvent och se till att du uppdaterar din blogg regelbundet efter ett schema. Läsare är tuffa och kräver hela tiden nytt innehåll. Om de tröttnar på dig så kommer de vända sig till någon annan. I värsta fall kan din blogg hamna på den digitala kyrkogården.

Till startsidan