Fina koppar

Fina koppar

Dom är på väg tillbaka

Dom små fina koppar man hade förut är på väg tillbaka. För några år sedan så skulle man ha stora koppar eller glas som man drack kaffe i. Tycker jag i alla fall. När man kom hem till någon som bjöd på kafee så var det alltid borden fulla av dom.

Nu finns det många fina koppar

Nu tycker jag kopparna blir mindre och mindre och man tänker tillbaka på sin mormor eller farmor. Till och med jag har börjat bli kär i dom här små kopparna. Så när jag var inne på Stadsmissionen häromdagen såg jag en hel del olika koppar.

fina koppar

Dessa små fina koppar stod i fönstret och det var många som tittade på dom. Det förstår jag för dom var både små, söta men också enkla. Med en liten fin tryck på.

fina koppar

Dessa passar alldeles utmärkt nu till hösten tycker jag för jag tror det är ljung som är på dom. Dom passar självklart utmärkt till sommaren också.

Små öron på små koppar

En hel del av små kaffekoppar som man hittar brukar ha väldigt små öron att hålla i. Man kör in ett finger i örat och nästan fastnar, men dessa hade ett bra öra. Det är något man ska tänka på när man hittar koppar eller annat man tycker är fina och vill köpa. Våga ta tag i koppen, glaset eller vad det nu är som du vill köpa.

Även om du hittar saker som är billiga som på loppisar eller second hand butiker så ska du också ha dom hemma. Kunna använda dom vid speciella tillfällen eller varenda dag och då vill du också känna att dom fungerar. Vissa saker kan se så bra ut och när du kommer hem fungerar dom inte alls. Så kläm och känn på dom innan du går till kassan,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *