Ramar från loppis till nya posters

Jag som verkligen älskar all typ av loppis tar verkligen reda på vart jag kan besöka dem.

Man hittar oftast loppis utanför storstäderna och nästan aldrig i centrala delarna. Jag brukar då först söka på nätet och sedan åker jag dit oavsett hur långt det är dit. Sedan brukar jag ta med mig kameran för att ta bilder på det jag gillar, men inte har råd att köpa för tillfället. När man tar bilder på det man gillar så känns det som om det redan tillhör ens ägodelar.

Detta fick jag lära mig som barn att man behöver inte köpa allt man ser. Man kan även klippa ut det man tycker om och spara det som en posters. Tex hos Gallerix har jag hittat flera posters som jag önskar köpa. Det är inte alltid jag köper det jag direkt ser utan väntar ett tag och sedan köper posters som passar in i min loppis inredning.

Det mest jag har hemma är från olika loppis butiker runt om i landet. Vissa saker är rena fyndet. Jag besökta loppis på Ulva Kvarn i Uppsala dvs antik och loppis i ett. Jag har aldrig varit maken om dyrare second hand varor. Hur kan man begära 300 kr för något som på andra stället skulle kostat 30 kr? Personen som driver stället tror väl att han är en smart business man. Han förlorar kunder hela tiden och ingen kommer tillbaka.

Han har verkligen samlat på sig massor av produkter som ingen köper. Han tänker väl att det är en turistställe och kan lura turister. Inte ens turister går på hans ockerpriser.

Då är det bättre att köpa riktiga posters hos Gallerix än att lägga pengar på hans loppis varor som ändå inte är värda pengarna. Jag som verkligen älskar loppis fick mig en rejäl törn.

Nedan posters ska föreställa sådana man hade i skolorna på gamla dagar. De påminner lite om antika posters dvs skolplanscher som jag verkligen älskar. Jag gillar allt som påminner om svunna tider och därför också önskar tavelvägg för att ge mitt hem en antik look.

 

Du kan också beställa posters på denna sida om du vill och dessutom få rabatt om du uppger denna kod som är rabatt30 då får hela 30 % rabatt på hela din beställning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *