Söderströms Loppis trevligaste butikspersonal

Jag fick ringa och boka en tid för att besöka Söderströms loppis som hade otrolig trevlig butikspersonal.

De själv bodde i huset bredvid så de lämnade mig ensam för att jag skulle själv i lugn och ro se mig omkring. Jag hittade väldigt mycket jag ville ha, men pengarna tog slut när jag skulle swisha så jag fick lämna tillbaka lite av det som jag hade plockat.

En våning upp så spökar det en aning fick jag sedan veta. När jag väl gick omkring så var jag inte speciellt rädd av mig för jag tänkte nog inte så mycket på spöken just då. Jag som ändå är ganska känslig och kan känna av andra energier kände ingenting denna gång.

Ni måste verkligen ta ett tripp till denna loppis butik som har precis allt som man kan önska sig. Här köpte jag även porslinsdocka som ni kan se i inlägg längre ned. Verkligen fin kvalité av dockorna och jag ska snart besöka dem igen för nu har jag mer pengar jag kan lägga ned på massor av porslinsdockor. Jag har faktiskt bestämt mig för att börja samla på dockor igen som jag gjorde en gång i tiden.

Att se porslinsdockor vitt ett fönster blir så otroligt vackert utifrån. De som går förbi fastnar för just dessa vackra dockor gjorda av porslin.

Söderströms loppis
Söderströms loppis
Söderströms loppis
Söderströms loppis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *