Träna intuitionen på gamla saker från loppis

Intuitionen är den bästa vägledaren. Vi behöver bara träna upp den, sen kan vi känna oss trygga

Visste du om att allt du hittar på loppis har en energi. Du kan med dessa gamla varor känna in vad denna vara har varit med om och vem som har ägt föremålet.

Intuitionen hjälper mig i vardagen,  som häromdagen då jag faktiskt hade på känn hur jag kunde nå en svårnådd kollega på jobbet direkt. Den jag sökte var en läkare som blev uppriktigt förvånad över hur jag visste. Jag kunde ju faktiskt inte veta och jag skrattade för mig själv eftersom det här inte var så lätt att förklara.

Med hjälp av intuitionen går det alltså till exempel att spara tid men det gäller att lita på den helt och fullt.

Nedan ser ni ett mycket gammalt kök som lika gärna kan vara 300 år gammalt.

Välj med din intuition

Du kanske undrar varför det är bra att öva upp sin intuition med bilder.  En bild kan visa oss så mycket och på så sätt kan vi locka fram de innersta känslorna. Vi kan bli snabbare på att fatta rätt beslut med hjärtat och vi kan också bli bättre på att uppfatta andliga budskap.

 

7 svar på ”Träna intuitionen på gamla saker från loppis”

  1. Tack ????hade svårt för den i mitten vissa saker får jag till mej jag är nog inte så bra på det
    Ansikten har jag lättare för .????????????????☘????????????☘????????
    .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *