Rosa burk i keramik för kaffe och löste

Jag älskar allt som är rosa och pastell färg för det gör varje rum otroligt vackert och rogivande.

Jag hittade nedan vackra keramik burk där du både kan bevara kaffebönor, mald kaffe och löste. Givetvis kan du ha påste i den om du vill. Det följer med en sked för att kunna ta allt som är löst som tex löste.

Den var tung att bära hem, men den var inte alls dyr. Den kostade 30 kr och för att jag köpte fler av samma så blev den så klart mycket billigare för mig.

I denna har jag ännu inte lagt in något och sitter funderar på vad jag kan ha i den. Den är ju rosa så då passar det att jag lägger in godis i den. Om man ska ha godis i den så ska man tänka på att inte glömma bort vilken typ av godis man har i den. Bästa är att skriva en liten lapp på så man kan hålla reda på allt. Eftersom det inte finns något fönster så man kan se in så är det viktigt att märka vad man har i den.

Något årtal vet jag inget om och jag har heller inte frågat. Jag tror att detta är nyproduktion då det inte finns någon årtal i själva burken. Jag köper alltid när jag hittar något rosa för jag älskar pastellfärger, vilket ni måste ha märkt. Bloggen heter Elsas loppis för att min mormor hette Elsa och kallades för fru Elsa eller tant Elsa av främmande personer. För mig var hon bara mormor Elsa och levde som barn i början på 1900 talet.

Denna köpte jag på Arena Loppis som kommer till Uppsala varje år. Det är inträde till denna loppis men det är det värt också. Man får mycket för pengarna eftersom man gör massa fynd. Även om jag inte hittar något så känner jag att jag har gjort något roligt bara för min egen skull. Jag får också promenad och motion då det är stort och tar lång tid att gå igenom det hela. Många människor trängs och det är ju klart en nackdel med loppisen. Jag vill inte trängas för då blir jag bara stressad när jag är där för att koppla av och njuta av min stund på loppis och antik.

Fyrispark brukade förut också ha loppis varje söndag och den älskade jag verkligen. Har inte sett till den alls på flera år och jag bara längtar tills att de ska ordna upp den varje söndag igen. För mig är loppis nostalgi något jag verkligen inte kan leva utan. Förut kunde jag köpa upp massor av saker, men nu är jag lite med noga med vad jag köper med mig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *