Köpa änglar på Loppis för en ynka peng!

Vad kan vara finare än att hitta loppis änglar som kan ge beskydd åt ditt hem?

Nedan ängel är en gammaldags version dvs hur man målade änglar på 1800 talet. Oftast såg änglarna ut som dåvarande porslindockorna. Detta för att ge de oskuldsfulla ansiktet av ett människobarn.

Vill ni veta hur mycket jag gav för nedan ängel? Jag gav 20 kr om jag ska vara helt ärlig och hur gammal den är vet jag inte. Målningen dvs själva bilden av ängeln är säkert mer än 150 år gammal. Sedan kan den vara ganska så nytillverkad.

Angel Answers är änglakort med lite tydligare svar än de som vi är vara vana vid

Precis som i andra vägledningskort finns det också en hel del symbolik bland änglakort men ibland vill vi ha ett tydligare svar på våra frågor, som Angel Answers kan ge. Ett kort och koncist svar på sådant som vi känner oss uppfyllda av för stunden.

Ta ett djupt andetag

Kanske du finner ditt svar i ett av de tre korten här nedan ur Angel Answers Oracle Cards.

Stilla ditt sinne, blunda och ta ett eller flera djupa andetag. Meditera gärna lite över frågan som du bär inom dig, innan du väljer ett av korten.Tänk inte, välj kort med din intuition.

Här nedanför kan du läsa budskapen eller svaren om du hellre vill kalla dem för det.

1. Within the next few months

Angel Answers menar att det frågan handlar kommer att ske inom de närmaste fem månaderna. Det är några pusselbitar som ska hitta varandra först och det sker när det är rätt tajming. Andra människors fria vilja är också involverade i detta. Ha tillit och allt löser sig till det bästa.

2. Communicate clearly

Angel Answers menar att den här situationen kräver varsam kommunikation. Utgå inte från att andra inblandade förstår vad du behöver från dem. Om möjligt diskutera öga mot öga. Det här kortet kan indikera att kommunikationssvårigheter har lett till utmaningar för alla parter. Genom att rensa upp bland missförstånden kan du/ni hela/läka situationen så ni kan fortsätta framåt igen.

3. Get more information

Det behövs mer information för att fatta ett klokt beslut i den här särskilda situationen. Sök kunskap i ett särskilt ämne bland familj och vänner. Du kan också behöva göra en egen analys av det material du finner vilket kan inkludera att läsa böcker, gå kurser eller söka information via internet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *