Okategoriserade

Nytt år och nya möjligheter

Nytt år och nya möjligheterJa, då var det nytt år och nya möjligheter, som min chef sa till mig så där käckt men med glimten i ögat när jag kom tillbaks till jobbet från min sköna långledighet

Mm, tänkte jag. Vad nu det kan tänkas innebära. Det tål att reflekteras över. Det låter lite klychigt med nytt år och nya möjligheter.

Nytt år och nya möjligheter

Det som driver mig i arbetet är ett högre syfte och jag viker aldrig ner mig, vilket inte alltid går att förena med en verksamhets plan. Jag kompromissar inte med mina värderingar i arbetet och har flera gånger bytt arbetsplats just därför. Mitt mål är att få människor att växa och må bra och jag vill sprida ljus och hopp. Numera nöjer jag mig också med att landa i att det jag gör är tillräckligt bra och jag ägnar mig inte längre åt självrannsakan i någon större utsträckning, som när jag var ung.

Så vad ska då detta nya år 2023 fyllas med nu när det ligger framför oss som ett oskrivet blad. Vad längtar vi efter och vad vill vi fylla sidorna med, kanske är det ny kunskap. Nytt år och nya möjligheter

Fotografering är något av det roligaste jag vet. Det är ett intresse som har funnits med mig hela livet och det är så jag bäst uttrycker min kreativitet. När jag fotograferar får jag också en möjlighet att stanna upp i nuet. I min Facebookgrupp Natur foto och andlig utveckling delar jag gärna med mig och passar också på att att ta del av grupp medlemmarnas fantastiska bilder.

Jag har köpt nya pennor till mina  målarböcker och har tänkt ägna mig åt färgläggning av mandalas. Färg och form ger energi.

Yoga

Jag har beslutat mig för att prova på yoga och anmält mig till en kurs i Mindfullness-yoga.

Grupperna

Nya möjligheter och nya kort i grupperna. Jag kommer förstås att fortsätta med mina grupper så som jag brukar eftersom jag tycker om att nå ut större med kärleksfulla budskap. Jag väljer med omsorg de ängla-orakelkort som jag använder mig av. Nytt för i år är vibrationskort och insiktskort. Jag hoppas att dessa kort bidrar till att höja energierna och förmedla hopp.

Tack för att du läste. Jag vill önska dig en riktigt fin vecka.❤