Litet lamm av porslin från loppis

Ibland händer det att jag köper direkt något från loppis för att det är så roligt och inspirerande.

Mm, tänkte jag. Vad nu det kan tänkas innebära. Det tål att reflekteras över. Att hitta porslin i form av ett lamm har också en stor betydelse.

Ny inredning och nya möjligheter

Nedan anka från loppis passar bra till ett kontor i hemmamiljö. Man får då också inspiration och kan jobba bättre när man inreder sitt eget kontor hemma med ankor av detta slag. Det känns som om man är lite närmare naturen och blir då mer avslappnad.

Det som driver mig i arbetet är ett högre syfte och jag viker aldrig ner mig, vilket inte alltid går att förena med en verksamhets plan. Jag kompromissar inte med mina värderingar i arbetet och har flera gånger bytt arbetsplats just därför. Mitt mål är att få människor att växa och må bra och jag vill sprida ljus och hopp. Numera nöjer jag mig också med att landa i att det jag gör är tillräckligt bra och jag ägnar mig inte längre åt självrannsakan i någon större utsträckning, som när jag var ung.

Så vad ska då detta nya år 2023 fyllas med nu när det ligger framför oss som ett oskrivet blad. Vad längtar vi efter och vad vill vi fylla sidorna med, kanske är det ny kunskap.

Fotografering är något av det roligaste jag vet. Det är ett intresse som har funnits med mig hela livet och det är så jag bäst uttrycker min kreativitet. När jag fotograferar får jag också en möjlighet att stanna upp i nuet. I min Facebookgrupp Natur foto och andlig utveckling delar jag gärna med mig och passar också på att att ta del av grupp medlemmarnas fantastiska bilder.

Jag har köpt nya pennor till mina  målarböcker och har tänkt ägna mig åt färgläggning av mandalas. Färg och form ger energi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *