4 tips för att hitta fynd på Loppis

Att gå in i en loppisbutik kan alltid ge en speciell känsla.

Man blir mer känslig för olika energier eftersom varorna är mycket gamla. Jag ger här tips på vad du kan göra när du hittar gamla fynd och hur du hittar olika loppis butiker.

  • Google på loppisbutiker
  • Fråga dina bekanta om de känner till några bra loppisbutiker
  • Ta en runda med bilen och åk långt ut på landet då kommer du hitta massor av butiker.
  • Åk helst en söndag för det är då de flesta har öppet

När du väl kliver in i loppisbutiker så ha aldrig bråttom för då missar du små sakerna.

Dagdröm inne i loppisbutiken

Dagdrömmer du så är det ett bra sätt att få  kontakt med andra sidan. Du slappnar då av och öppnar ditt sinne för att ta emot budskap, utan att styra. Skriv gärna ner det du får till dig. För alla gamla föremål från loppis har haft en ägare som kanske inte lever i dag.

Gå ut i naturen och jorda dig

Naturen är fantastisk på många sätt och så även för att närma sig andevärlden. Det behövs en balans mellan fokus på det andliga och fokus på jorden. Att vara ogrundad betyder att din uppmärksamhet är riktad för högt upp, som om du inte vore i din kropp. Även om det är härligt att sväva i det blå så behövs  din uppmärksamhet och arbetsinsats här på jorden. Det är tyvärr vanligt förekommande att mediala och andliga utövare svävar iväg och är för mycket uppe i det blå, vilket ger ett flummigt och inte särskilt trovärdigt intryck. För att nå andevärlden på ett sunt sätt behöver du alltså stå stadigt med båda fötterna på jorden.

Ha tillit och öppna ditt hjärta för kärlek 

Var närvarande i nuet och lita på att du kan få kontakt med andra sidan. Nära och kära finns hos dig när du behöver dem. De är bara en tanke bort.

Ju mer du öppnar ditt hjärta desto mer kärlek, glädje och frid kommer du att känna. På så sätt närmar du dig himmelriket och får lättare kontakt med andevärlden.

Se på dig själv och andra med änglarnas ögon, med ovillkorlig kärlek och acceptans. Inspirera och hjälp andra att nå sin högsta potential. Gör gott. Var som en ängel på jorden.

2 svar på ”4 tips för att hitta fynd på Loppis”

    1. Tack, snälla du och lycka till med att komma närmare andevärlden och bli mera medveten om de tecke de sänder i din väg. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *