Okategoriserade

Januari budskap 2023

 

Är du nyfiken på vilka energier som finns att vänta inpå det nya året?

Snart är det dags att lämna 2022 bakom oss och möta ett helt nytt år med allt vad det innebär. Som ett oskrivet blad ligger det och väntar på oss att fyllas på med sådant  vi önskar. Januari budskap i nästa inlägg.

2022 året som gick

Vad fick du med dig från året som gått och är det något du saknat som du vill ska ingå i 2023?  Skriv gärna ner idag årets sista dag dina alldeles speciella upplevelser från 2022. Det som du vill du få mer av och det du vill du släppa taget om och lämna där hän.

Se på det du upplevt som erfarenheter och framförallt, inget har varit slöseri med tid. Det du har lärt dig har varit väl värt mödan. Starkare står du nu i din kraft. Redo att möta nya utmaningar.

Lämna det som varit och välkomna det nya. Januari budskap via Osho Zen Tarot.Januari budskap

Nog är det väl spännande att se vad som väntar runt hörnet. Själv brukar jag lägga en årsläggning och se vilka tendenser som visar sig månad för månad.

Välj 3 av korten från Osho Zen Tarot och se vilka energier som finns runtomkring dig i januari. Välj intuitivt nr 1, 2 el 3. Läs min tolkning men känn också efter själv vad korten kan betyda för dig. Återgå i slutet av januari och gör din egen analys.

1.

2.

Januari budskap

3.

Klicka Här för budskap inför januari 2023. Välkomna!