Snart är den här

Snart är den här, den för många älskade eller hatade julen

Snart kommer julen om vi så vill eller inte och den lämnar ingen oberörd. Tillhör du dem som pyntar med änglar och tomtar överallt eller låter du julen passera förbi utan att ägna den så mycket uppmärksamhet?

Jag befinner mig nog någonstans mitt emellan och nu för tiden ligger mitt fokus på andligheten. Fler änglar än tomtar blir det också här hos mig. Det är något speciellt med energierna på julen. Jag kan inte riktigt förklara vad det är som känns så speciellt men julens energier finns runtomkring oss och sprider glädje och en spänd  förväntan.

Jag var i Skåne förra helgen. Det var fantastiskt att se rosor som blommade i december. Vilka överlevare trots kylan.

Och så lite uppdatering om min koständring. Jag har i en månad varit hängiven LCHF- dieten och har inte ätit något socker alls under den här tiden. Underbart att slippa känna något sötsug. Jag är mätt och nöjd på bara två mål mat om dagen och äter riktigt bra mat. I går blev det till exempel den här goda korv stroganoffen.Snart är den här

Tänk dig en helt vanlig korv stroganoff men preparerad med creme fraiche, grädde och kryddad med cayennepeppar och en korv med minsta möjliga kolhydrat innehåll.

Riktigt gott och mättande!

Ett svar på ”Snart är den här”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *