Okategoriserade

Träna intuitionen

Träna intuitionen Intuitionen är den bästa vägledaren. Vi behöver bara träna upp den, sen kan vi känna oss trygga

Intuitionen hjälper mig i vardagen,  som häromdagen då jag faktiskt hade på känn hur jag kunde nå en svårnådd kollega på jobbet direkt. Den jag sökte var en läkare som blev uppriktigt förvånad över hur jag visste. Jag kunde ju faktiskt inte veta och jag skrattade för mig själv eftersom det här inte var så lätt att förklara.

Med hjälp av intuitionen går det alltså till exempel att spara tid men det gäller att lita på den helt och fullt.

Välj med din intuition

Du kanske undrar varför det är bra att öva upp sin intuition med bilder.  En bild kan visa oss så mycket och på så sätt kan vi locka fram de innersta känslorna. Vi kan bli snabbare på att fatta rätt beslut med hjärtat och vi kan också bli bättre på att uppfatta andliga budskap.

En övning med egna kortTräna intuitionen

Välj ett av korten

Vilket kort vill du ha? Känn inåt. Lyssna på intuitionen. När du vet vilket av dem som har ett budskap till dig, så väljer du det.

Vad korten betyder 

Bilders symboler triggar igång olika saker hos oss. Det är det som är så fiffigt. Det är bra att träna upp våra sinnen så det som inte är uppenbart kommer fram till ytan. När vi tar vår intuition på allvar blir vi mer öppna för tecken, symboler och förnimmerlser som andevärlden och änglarna sänder i vår väg.

Förslag på tolkning

Jag kommer föreslå tolkningar här nedan men det som känns rätt för dig är rätt, så din egen tolkning har företräde.

1.

Hopp.

En ny början. Något nytt som spirar. Det kommer alltid en ny vår. Nystart. Längtan efter att börja om. Oskuld. Tårar. Sorg. Det vänder.

2.

Fångad

Vara instängd och inte finna vägen ut. Må dåligt. Dystra tankar. Mörker. Söker efter ljus men når inte ända fram. Vem håller dig i ett fast grepp, är det du själv eller någon annan? Har du försökt men tar dig inte ur det här själv. Det finns hjälp att få. Det är en styrka att våga visa sig svag.

3.Träna intuitionen

Ängeln

Du är aldrig ensam. Dina änglar finns runtomkring dig och skyddar dig från allt ont. Du kan tala till dem som till en vän. De hör dig och vill gärna hjälpa dig. Ta tid för dig själv, stilla ditt sinne och var uppmärksam på de tecken du får.