Höstmässa och healingkort

Höstmässa och healingkort

För några år sedan var jag själv utställare på Harmoni-Expo i Solna men i helgen var jag där som besökare

Det är något särskilt med att gå på höstmässa, tycker jag. Harmoni-Expo har mässa på våren också men på hösten när mörkret har infallit behövs det något som sätter färg på tillvaron och som får själen att må bra och sådant finns det gott om på höstmässan.

Healingkort

Lee Seger som är konstnär och healer höll föredrag på mässan. Hon har skapat sina egna kort som ni kanske känner till.

Lee Segers Healingkort skaffade jag mig när de gavs ut för några år sedan men jag har inte använt mig av dem här eller i min Facebook grupp.

Höstmässa och healingkort

Tre kort

Här får ni prova på korten som jag blev påmind om på denna höstmässa. Välj med din intuition och stilla gärna ditt sinne innan du gör ditt val.

Nr 1.

Värderingar

Vi har en tendens att dela upp livet i bra eller dåligt, rätt eller fel, fult eller vackert och när vi gör det så dömer vi oftast. Kortet kommer med budskap om att acceptera utan att värdera så blir du fri. Se saker som de är med empati och objektivitet.

Höstmässa och healingkort

Nr 2.

Bönen

Bönen sker i hjärtat och inte i huvudet. Vänd dig till det som du upplever som gudomligt, till exempel skaparkraften, Gud, änglar, guider, moder jord… Vilka ord du använder är av ringa betydelse. Tala som om det vore till en vän. Säg vad du har på hjärtat och det du känner tacksamhet för. Bönen är en kommunikation med dem som kan trösta dig allra, allra bäst. De som påminner dig om den kärlek som finns inom dig.

3.

Inre barn

Ett inre barn är ett känslomässigt minne från vår barndom som inte har fått lov att komma fram. Du helar dina inre barn genom att möta känslorna inom dig. Leta gärna fram ett foto från aktuell ålder och ha det framme ett tag. Tänk på dig själv med kärlek. Minns sådant du tyckte om och som gjorde dig glad. Barnet var oskyldigt och utsatt. Du har kraften att förlåta dig själv och andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *