Höstrusk och inomhusmys

Höstrusk och inomhusmysHösten har varit fin så här långt och med riktigt varma dagar för årstiden men i helgen regn och klassiskt höstrusk, vilket jag också kan uppskatta. Jag tycker det är härligt att vara inne en hel helg och tända ljus och bara mysa

Oroar mig lite bara för när det blir halka. Med höstrusk, blöta löv på marken och när det fryser på blir det farligt halt ute. Jag är på jakt efter ett par riktigt bra höst- och vinterskor som både håller fukten borta men också står pall för is och snö. Jag hittade en webbshop för vinterskor, Icebug, som jag ska kolla in lite mer noggrant. Skorna verkar vara riktigt praktiska men de är också snygga. Snart är vintern här.

Spännande serie

När det är höstrusk passar det bra att kura in sig i soffan med en varm filt och titta på en riktigt spännande serie. Game of Thrones går varm hemma hos mig, en riktig långkörare som kommer att vara en lång tid framöver. Obs känsliga tittare varnas. Det är riktigt råbarkade typer med i den serien och språket är inte särskilt vårdat minst sagt men vad den är spännande.

Inget höstrusk i Skåne förra helgen

Förra helgen var jag i Skåne och hälsade på min lilla mamma. Det var soligt och fint och kändes mer som sensommar där nere. Rosorna stod fortfarande i blom. Helt otroligt!

En och annan blomfluga kunde jag också skåda under min weekend vistelse.

Skönt att komma bort från storstan i några dagar och andas frisk luft. Det blir att jag åker ner ganska ofta nuförtiden för att hjälpa min mamma och hålla henne sällskap  när höst mörkret sänker sig. Jag tycker om att resa ner så ofta jag kan och har ingenting emot att åka tåg

För fler naturbilder välkommen till min Facebook grupp Natur foto och andlig utveckling.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *