Fairy Lenormand orakelkort

Fairy Lenormand orakelkort Jag befinner mig i Skåne i helgen och kunde inte låta bli att ta med mig mina allra nyaste orakelkort ner. Den här leken har jag valt enbart för de vackra och detaljrika bilderna.

Marie Anne Adelaide Lenormand påstås vara en spåkvinna som levde i Frankrike i slutet på 1700-talet och början på 1800-talet. Hon sägs ha uppfunnit sina egna kort, som hon med framgång använde sig av för att spå framtiden. Hon skrev också flera böcker i spådomskonst.

Stilla sinnet

Innan du väljer ett Lenormand kort för att få ett budskap till dig själv så är det bra om du stillar ditt sinne ett tag, vilket du kan göra genom att sluta ögonen en stund innan du tittar på de upp och nervända korten. Det är meningen att du ska välja ett kort med sinnet och inte med tanken.

Intuitionen

För att släppa tankarna så välj det allra första kortet du får till dig. Det kanske framträder och du lägger märke till det mer eller så känner du en dragning till ett eller flera kort. Det är ditt inre, din intuition, som har gjort rätt val av kort.

Korten rättvända

Börja med att titta på alla detaljer i Lenormand kortet du valt. Vad betyder symbolerna för dig? Vad triggar de igång för känslor hos dig? Titta på kortet som helhet. Kanske kan du känna igen någon särskild situation i ditt liv. Lägg även märke till korten vid sidan om det som du valt. De kan också vara av betydelse. Har du valt två kort eller alla tre, kan du lägga ihop dem och få en liten berättelse som rör dig och din livssituation.

Fairy Lenormand orakelkort

1. The Cross

Tillit.

Det här kortet kommer med frågan varför du lägger en så stor börda på dig själv. Fundera på hur du kan hitta lösningar istället för att hamna i en negativ spiral. Bortom lidande finns det hopp. Ha tillit.

2. The Lily

Renhet och oskuld.

Kanske du tänker tillbaks på gamla minnen och det som varit en gång i tiden och funderar på vad du kunde ha gjort bättre. Det förflutna är minnen nu. Du har fått visdom av det som varit. Lägg ingen skuld på dig själv. Det finns en mening med allt som sker.

Fairy Lenormand Orakelkort

3. The ship

Äventyr.

Det här kortet handlar om ditt sanna livssyfte. Din livs resa. Livet är ett äventyr och allt du lägger din tid och energi på ger dig investeringar för framtiden. Investera klokt. En tanke som kom: Alla goda ting är tre.

Välkommen till mina Facebook grupper: Medial vägledning Annette Wickander och Natur foto och andlig utveckling.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *