Tarotkort för relationer

Psychic Tarot for The HeartTarotkort väckte min nyfikenhet allra först när jag började intressera mig för kort och bilder för många år sedan.

Numera lägger jag mest änglakort och orakelkort men kände idag att jag som omväxling ska lägga dessa relationsinriktade tarotkort Psychic Tarot for the Heart.

Avslappning

Börja med att sätta dig ner i avskildhet och slappna av en stund. Tänd gärna ett ljus. Blunda och ta några djupa andetag. Låt tankarna komma och gå.

Intuitionen

Öppna ögonen när du känner dig redo. Titta på de tre tarot korten nedanför och välj det allra första som kommer till dig. I bland kan något sticka ut lite extra. Undvik att tänka och välj istället kort med din intuition. Psychic Tarot for the Heart

Korten rättvända

Jag vänder på korten meddetsamma och lämnar budskap under varje kort.Psychic Tarot for the Heart

1. Feeling Alone

Ett tarotkort ur mynt-sviten och som står för övergivenhet, osäkerhet och behov av stöd.

Du är inne i en period av ensamhet och det kan kännas som du är lämnad helt till dig själv. Det finns lärdomar i allt. Låt inte ditt självförtroende påverkas för detta tillstånd är övergående. Försök istället använda dig av ensamheten till något positivt. Gör något som får dig på gott humör. Se en film eller ta en promenad och njut av ditt eget sällskap.

2. Success & Growth

Ett tarotkort ur sviten stavar och nyckelorden är: Agerande, fart, lösningar och progress.

Positiva energier finns runtomkring dig nu. När det här kortet dyker upp väntar succé och det kan hända snabbt. Dina ansträngningar belönas. Nya, blomstrande relationer är på väg och även lösningar på eventuella, tidigare konflikter. Det är också en utmärkt tid för större förståelse och personlig utveckling.

3. Simply Love

Ett tarotkort ur sviten bägare som står för oskuldsfullhet, nostalgi, vänlighet och barn.

Kom ihåg hur det var när du var barn och hur enkelt allting var. Här ett budskap om att föra in den oskuldsfulla energin du hade som barn, in i dina nuvarande relationer. Agera utifrån en rent och öppet hjärta. Vänlighet och generositet är ledorden. Sträck ut en hand till de som behöver din hjälp och särskilt till barn.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *