kärleksfulla handlingar

kärleksfulla handlingarsom en hjärtlig ask fylld med chokladpraliner, så kan kärleksfulla handlingar från våra medmänniskor upplevas

Jag tror på, att genom kärleksfulla handlingar  glädja för mig helt okända människor som jag möter.

Om du har varit med om att få  komplimanger av någon som du inte mött förut så förstår du nog vad jag menar.

Det ger en fantastisk känsla att bli uppmärksammad så och när det har hänt mig att jag fått  komplimanger av någon jag inte känner, har det även gett en längtan efter att ge till någon annan, det som jag själv har fått. Kärleksfulla handlingar Tänk så lätt det är att sprida glädje och att hjälpa varandra, vilket  också ger ringar på vattnet.

Här en liten hjärtevärmande historia i från verkliga livet om goda gärningar.

Vänlighet

Häromdagen då jag hade handlat och packade ner matvarorna i kassen såg jag en mamma bredvid med sin lille son och han var så hjälpsam och packade ner hennes varor i sin ryggsäck.

Mamman som tydligt var stolt över sin son mötte min blick och jag sa: “Vad duktig han är!”

Mamman tittade på sonen, log och sa: “Hörde du vad hon sa?”

Hjälpsamhet

Jag gick iväg med min kasse och efter några minuter sprack papperskassen i botten och alla varorna trillade ut på golvet. “Åh, nej”, utbrast jag högt.

En kvinna kom förbi med sin dotter och hon frågade om hon skulle gå och köpa en ny kasse till mig, vilket jag tacksamt tackade ja till.

Hon var snabbt tillbaka med en plastkasse som hon hade fått gratis i affären när hon berättat vad som hänt. Sedan hjälpte hon och hennes dotter mig att packa ner varorna på nytt.

Det kändes verkligen som det hängde ihop. En kedja av vänlighet och hjälpsamhet. Det man ger får man tillbaka. Gå gärna ut och gör någon glad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *