Registrera ett företagsnamn hos Bolagsverket

Alltid när man startar upp ett företag så ska man också registrera ett bolagsnamn också

Välj ett bolagsnamn som representerar ditt företag tex om du säljer smycket så kan namn som Zmkkn passa in. Alltså har vi valt bort alla vokaler i namnet. Lägger man till vokalerna blir namnet Zmykken som då låter något finare. Det låter då som ett exklusivt varumärke.

Namn är många det gäller att ha en livlig fantasi och ett namn ska du sedan inte byta. För det ska passa in i ditt varumärke. Ett namn ska vara lätt att komma ihåg och lätt att stava. Blir det svårt att stava eller komma ihåg så kommer det också glömmas bort lika lätt. Därför se till att du har ett bra namn från början. Gör inte misstaget med att hela tiden byta namn för då vet du inte vilket namn det var som gällde. Det är också lätt hänt att själv glömma bort namnet. Då blir det lite löjligt och folk kommer tro att du driver en Kalle anka företag dvs inte seriös.

Du kanske vill ha ett företag med bara örhängen då kan det vara bra med namn som couple i vilket står för par då örhängen alltid är parvis. Till detta ska du har rörelsekapital så att du kan satsa ordentlig på ditt företag och aldrig behöver låna pengar från privatpersoner, familj eller någon granne.

Att jobba med smycken är något roligt då det kommer ut fler aolika modeller varje år. Det är lätt att skapa smycken för det är inspirerande och roligt. Många människor går även kurser inom smycken och du kan också ha. kurser för det blir då extra roligt för dina anställda. Du kanske inte har råd med anställda just nu men när du väl börjar tjäna mer pengar kan du ha anställda. Tänk dig själv om alla anställda är duktiga på att skapa smycken då blir dina smycken unika i stället för massproduktion från Kina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *