3 överraskningar

Överraskningar

Påsken är äntligen här och det ska bli så skönt att få vila upp sig i några dagar. Veckan som gått har varit  helt fantastisk. Jag fick tre överraskningar under samma vecka. Otroligt!

Jo, det är faktiskt helt sant. Jag har fått tre överraskningar under samma vecka. Nu blir ni allt lite nyfikna tror jag. ????

Överraskning 1

Min äldste son ringde mig på jobbet i början av veckan och ville berätta något roligt. Han hade blivit erbjuden en anställning på sin praktikplats. Elias som är färdigutbildad spelutvecklare till sommaren hade precis börjat söka jobb när han blev erbjuden anställning på sin praktikplats och tackade ja. Vilken glad överraskning!ÖverraskningTänk att han får hålla på med exakt det som han tycker är det allra roligaste, spelprogrammering. Han har haft ett data intresse sedan han var 4 år gammal. Sonen lever nu sin dröm. Jag har alltid peppat mina barn att ägna sig åt det som ger dem glädje i livet och att de ska veta sitt värde. Deras lycka är också min.

Överraskning 2

Den andra överraskningen fick jag också på min arbetsplats. När jag kom tillbaks till mitt arbetsrum efter lunchen i onsdags hade påskharen varit där. Ja, det verkade verkligen vara så, för på mitt skrivbord fann jag det gulligaste av påskägg som hade godis inuti och påskharen hade signerat.????önskningar

 

Överraskning 3

Efter en tur på stan när jag hade gått på påskledigt, mötte jag upp sonen för att fira första jobbet. Vi gick först in i en blomsterbutik tillsammans för att köpa hem ett färgglatt påskris och på vägen ut ur butiken fick jag syn på den vackraste hortensia. En grön. Jag utbrast: Åh, vilken fin! Och sonen frågade om han fick köpa den till mig. Vilken överraskning!
En helt fantastisk vecka fylld med överraskningar, så underbart. Vad mer kan man önska sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *