Gott och blandat.

Gott ocj blandat Det har verkligen inte varit mycket shopping de senaste åren för min del, förutom ett fåtal köp online men som av en slump upptäckte jag en butik helt i min smak. Den här butiken bjuder på mycket gott och blandat.Gott och blandat

Kläder med färg

Butiken heter Agora och ligger på Ringvägen i Stockholm, nära Åhléns. Jag har aldrig sett den förut och råkade bara gå av bussen där, om man nu tror på slumpen. Busshållplatsen ligger precis utanför butiken, vid Skanstull. Det visade sig att butiken bara funnits där i några veckor.

Gott och blandat

Det var rena godisbutiken därinne, så många plagg föll mig i smaken. Jag älskar ju kläder med färg. Tror förresten också att det förut har sålts karameller i de lokalerna, om jag inte minns helt fel. Två fina överdelar till vårgarderoben fick det bli, en blus och en t shirt. Jag kunde bara inte låta bli.

Våfflor och kärt besök

Det har hänt en del roligt på sistone, som att det äntligen har varit naturligt att umgås med nära och kära i vårt hem.Vi passade på att fira det med våfflor, bär och grädde.

Hitta anledningar att fira

Det finns alltid anledningar att fira som häromdagen när min yngste son Gabriel hade namnsdag. Jag kunde inte hålla mig och köpte med mig en överraslningstårta hem.

Blåsippa

En riktigt glad nyhet tyckte jag var att få se årets första blåsippa och nog hittade jag den i en backe oclså, precis som det ska vara enligt sången: Blåsippan ute i backarna står.

Nog är våren kommen nu alltid och det blev ordentligt ljust i och med att klockorna ställdes fram en timme i helgen.

2 svar på ”Gott och blandat.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *