Spännande film äventyr

Spännande film - äventyr

Jag har alltid varit förtjust i filmer med spännande äventyr och riddare, som till exempel Ivanhoe som alltid sänds på teve under nyårshelgen.

Utöver magiska upplevelser i filmens värld är det ett magiskt fotograferande som ligger nära mitt hjärta. I bland kan det vara skönt att bara försvinna i från  verkligheten ett tag och fly in i en fantasi värld av äventyr.

Merlin

En serie som jag älskat och som jag aldrig ville skulle ta slut är Merlin. Den har verkligen allt av äventyr, spänning, mystik, magi och dessutom intressanta relationer. Jag tycker skådespelarna är helt är fantastiska i denna serie.

Atlantis

Samma filmskapare som gjorde Merlin har även gjort serien Atlantis. Den är kanske inte är fullt lika spännande men är ändå ett sevärt äventyr.

The Witcher

Alldeles nyligen har jag blivit lockad in i ett nytt film äventyr. Det var min yngste son som tyckte jag skulle ge seien The Witcher en chans. Det är inte alltid som jag har samma filmsmak som mina söner och den här serien kanske inte hade varit mitt förstahandsval men det finns inget härligare än att hitta på saker ihop med barnen, så därför var det enkelt. Än har jag inte blivit besviken.

Spännande film - äventyrEn Netflix serie

The Witcher är en amerikansk tv-serie från 2019 skapad av Lauren Schmidt Hissrich. Den är baserad på bokserien Sagan om häxkarlen avden polska författaren Andrzej Sapkowski. Den hade premiär på streamingtjänsten Netflix i december 2019. Varje avsnitt är mellan 47-67 minuter långt äventyr.

Spännande film - äventyr Trollkarlen

Huvudrollskaraktären i The Witcher är ingen mindre än Henry William Dalgliesh Cavill som bland annat är känd som Stålmannen i Man of Steel. Han har också medverkat i Kommisarie Lynley och i Morden i Midsommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *