Tarot kort och budskap 3/3

Tarot kort och budskap 3/3Jag brukar vanligtvis lägga ängla kort men idag kände jag mig manad att lägga kort i från en gammal favoritlek med tarot kort.

Tarotleken Psychic Tarot for the Heart av John Holland med starka, tydliga budskap. Leken har jag också använt som framsida i min

Lyssna inåt

Sitt en stund i stillhet och tänd ett ljus om du har möjlighet. Ta några djupa andetag. Öppna dina ögon och följ din intuition när du väljer ett av korten nedan. Välj det kort som du direkt får en känsla för. Om du vill kan du tänka på en specifik situation eller fråga som du önskar få vägledning i.

Tarot kort och budskap 3/3

Låt kortet tala till dig

Innan du läser min vägledning känn in kortet du har valt. Vad säger det dig? Om något tar tag i dig med bilden eller budskapet jag lämnat så har du svaret där. Om du läser in något annat i kortet än det jag skrivit så har din tolkning företräde

Kort 1. Heal

En fredlig healing energi omger dig nu. Det är dags att förlåta det som varit och gå vidare. Ingen människa är perfekt. När du accepterar det blir det också lättare för dig att förlåta både dig själv och andra. När du förlåter kommer tyngden från dina axlar bli lättare. Affirmation: Jag erbjuder healing i mina relationer och är fredlig.

Kort 2. Lead

Fundera på vilken roll du har i dina relationer. Är det du som tar ledningen och guidar vilken riktning som relationen tar eller följer du den andre? Om du leder, tvingar du på den andre din vilja? Om du följer, får du dina behov tillfredsställda? En trygg relation innehåller både ett givande och ett tagande. Kortet påminner om att inte dominera, utan istället lyssna in den andre och att inte tillåta att någon kör över dig och dina behov. Affirmation: Jag försäkrar mig om att mina relationer är hälsosamma och att varje persons behov tillgodoses.

Kort 3. Nurture

Ta hand om, vårda. Relationer behöver näring för att utvecklas. Låt nära och kära få veta hur mycket du bryr dig om dem. Visa dem uppskattning. Det är en bra tid för att nå nya nivåer i en relation. Glöm inte bort relationen till dig själv. Älska dig för den du är och visa dig själv uppskattning genom att ge dig det du behöver. Affirmation: Jag visar mig själv och mina nära omtanke och kärlek och ser relationerna blomstra.

Tarot och budskap 3/3

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *