Ta nya tag i naturen

Ta nya tag i naturen

Är du bloggare och är nyfiken på marknadsföring?

Det bästa du kan göra för att orka blogga är att ta hand om din hälsa. För då har du en trevligare blogg folk kan följa. I naturen kan du ta fina bilder till din blogg och även göra olika friluftsfrämjande aktiviteter nu när det också är varmare ute. Du kommer då möte på olika växter och kanske även plocka en bukett snart.

Som bloggare kan du också byta länkar med andra bloggare för att då kommer båda rankas högre på google. Lär du känna några andra bloggare så kan ni alltid gå ut i naturen tillsammans och göra roliga saker. Då syns du som bloggare live i stället för gömd. För ju mer ett företag syns desto mer kommer kunder känna av den pågående energin i företaget. Lever man under jantelagen och konstant ser varandra som hot i stället för tillgång så kommer även kunderna till slut se ert varumärke som ett hot och inte en tillgång i sina liv. Om ni går ut i naturen glöm inte att ta med en ljuddämpare för geväret om ni tänkt gå ut och jaga så att ni slipper göra så mycket oväsen ute i naturen. Samt så slipper ni skrämma slag på rådjuren ute i skogen.

Tänk kungligt och du hamnar på toppen

Tänk er till ex kungafamiljen som aldrig visar utåt om det finns osämja inåt. Tidningar har då inget annat att skriva om än hur fin klädda de är. Skulle de leva med sina känslor utåt och börja utöva jantelagen på varandra skulle tidningarna ha massor av smaskiga saker att skriva om. Följ helt enkelt hur kungafamiljen representerar varandra och lyfter upp varandra inför folk och media. Endast en dåre går omkring med ett horn i pannan och tror att folk är blinda och inget ser. Alla ser den felande länken i ett varumärke när man underskattar kunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *