Cheesecake och vårgardiner

Chersecake och vårgardiner

Hallon cheesecake och nya vårgardiner och en hel del promenerande i solen i helgen förstås.

Cheesecake och vårgardiner

Egentligen har jag aldrig lagt ner varken mycket tid eller pengar på heminredning. Nu när våren är på väg och det börjar bli ljusare ute har jag varit på jakt efter passande vårgardiner. Jag fann dem till slut, ett par gula, som även passar till påsk. Det viktigaste med gardiner så här års är att de släpper in ljus.

På tal om ljus så var solenergin helt underbar när jag var i skogen i helgen som när solstrålen såg ut som en laserstråle. Koltrasten, som kommer med den allra vackraste och vemodigaste vår sången, har sjungit så vackert för oss i helgen.

Fika hör våren till och jag kan inte vänta tills det är dags för uteserveringarna. Jag fick med mig en av sönerna till ett konditori i närheten för en ljuvlig hallon cheesecake.

Det var verkligen fantastisk ute den här helgen och vi går ju mot månaden mars. Äntligen en vår månad! Jag längtar efter lövsprickningen och ska vara ute så mycket som det bara går i naturen för att inte gå miste om något.

Tulpaner. Det finns väl inte en blomma som är mer vårlik än tulpaner. Det är inte bara mina vårgardiner som är gula här hemma nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *