Utmana rädslorna

Utmana rädslornaSåg ni Melodifestivalen i helgen?

Anders Bagge gick vidare direkt till final med låten Bigger than the Universe

Tala om att utmana rädslorna.

Anders Bagge har på senare tid gått ut med att att han har en enorm scenskräck. Fastän han både är kompositör, producent och sångare och har arbetat med stora artister som Madonna och Celine Dion har han själv inte vågat ta steget ut på scengolvet men i går kväll utmanade han rädslorna och det med råge.

Vågade trots sina rädslor

I går kväll tog Anders Bagge steget, i Melodifestivalen, Avicci Arena i Globen. Vilken grej! Jag är djupt imponerad. Vilket mod. Om ni inte har lyssnat på honom och låten, så gör det. Han har en fantastisk röst! Jag blir inte förvånad om Bagge står som vinnare i finalen och går vidare till Eurovision. Det skulle verkligen vara något att fira!

Allt ljus på mig

Jag kan relatera till den scenskräck som Anders Bagge har. Nu ska jag berätta något personligt om mig själv. Jag har aldrig riktigt tyckt om att tala inför en grupp. Det har inte känts riktigt bekvämt för mig att stå upp framför en grupp med människor. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det egentligen handlar om men tror att det bland annat kan vara det där med att hamna i blickpunkten och få allt ljus på mig.

En annan sak jag har tänkt på är att rädslorna också kan bero på att åhörarna, som förstås har olika åsikter, kan ställa frågor och hemska tanke, tänk om jag inte har något bra svar.

En annan sak som bara är mänskligt är att vilja få andra på gott humör, utöver att framföra något riktigt klokt och inspirerande som mottagarna kan ha någon nytta av. Det handlar ju också om att ta av någon annans tid och förhoppningsvis i alla fall något så när, nå upp till förväntningarna.

Vilka utmaningar har du?

Alla har vi våra utmaningar och något som vi kämpar lite extra med att våga utsätta oss för.  Dela gärna med dig av rädslorna som som du behöver utmana. Finns det några särskilda utmaningar för dig i ditt liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *