Gör någon glad

Det behövs inte mycket för att glädja en annan människa. Det behöver inte ens kosta någonting, så gör någon glad idag.

Gör någon glad!

När avstånden blir för stora

Jag har en liten mamma som bor i Skåne. Hon bor kvar i den lägenhet där jag växte upp. Än så länge klarar hon sig själv men det är tråkigt för henne att inte träffa folk. Det är en glädje att göra någon glad och jag brukar försöka hitta på små överrasningar som piggar upp henne.

Semester inställd

Jag reser förstås ner till min mamma så ofta jag kan men mina planer stoppades i och med att det plötsligt blev semesterförbud på min arbetsplats. Inga ledigheter får beviljas från och med i förra veckan och till och med i mitten av februari och efter det ska ett nytt beslut tas av sjukhusets vd. Det är ett pressat läge inom sjukvården och ont om personal.

Ingen skåneresa

Min lilla mamma hade hoppats på lite sällskap så här i början av det nya året men så blev det tyvärr inte. Jag kände att jag ville uppmuntra henne att se framåt och njuta av en underbar bukett med tulpaner.

Blommor med posten

Jag har upptäckt ett nytt sätt att blommografera. Det är med ett företag som heter bloompost.

Blommorna kommer packade i en kartong och levererades direkt till brevlådan och det bästa är att blommorna har längre hållbarhet. Min mamma, som för övrigt har ett blomsternamn, Viola, älskar tulpaner så här års. Så jag vet hur jag gör henne glad. ????Gör någon glad

Du behöver inte blommografera för att göra någon glad. Det behöver inte ens kosta något. Det räcker med en hjälpsam gest eller bara ett leende. På så sätt sprider du ljus omkring dig. Det bästa med att ge något till andra är att det brukar sprida sig som ringar på vattnet. För att få ett kärleksfullt samhälle behöver vi börja med oss själva.

Passa på att köpa några tulpaner till dig själv också.❤️

4 svar på ”Gör någon glad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *