Jag fyndade gamla tarot kort på loppisen i dag

Tarot kort

Ni som följer mig och väljer kort med intuitionen varje vecka i min grupp vet att det är mest ängla- och orakelkort som jag brukar använda mig av

Tarot kort var de kort som jag använde när jag för allra första gången provade att lägga kort för mig själv. Jag tyckte tarot var spännande eftersom bilderna kom från en annan tid, ofta medeltiden, en tid som känns välbekant och de var väldigt vackra och symbolrika. En del bilder var skrämmande men framförallt så berörde de mig. Jag tyckte om att med kortens som verktyg reflektera över nutid, dåtid och framtid.

Det finns många aspekter i tarot kort som speglar det vardagliga livet och så finns det också de kort som belyser övergripande händelser i livet som: kärlek, födelse, död, personlig utveckling mm

Vackra kort

Jag är fascinerad av bilder och väljer mina kort lekar med intuitionen och den här gången föll jag pladask för de här korten.

Tarot Illuminati

Jag vill förstås bjuda på ett smakprov från dessa vackra tarot kort . Här får ni tre kort att välja på.Tarot kortVälj kort med din intuition så vänder jag dem och lämnar budskap här nedanför.

1. Prince of Cups

Äntligen! Här kommer han den efterlängtade prinsen. Han som du har drömt om så länge. Ibland blir det ändå inte riktigt som man tänkt sig. Kanske kolliderar den romantiska föreställningen om kärlek med verkligheten. Fundera på vad du behöver på det känslomässiga planet och börja med att ge det till dig själv. Egentligen så behöver du ingen som kommer och räddar dig. 

2. 8 of Swords

The prison of the mind

Siffran 8 står för stagnation. och gränssättning. Du som valt kort nr 2 behöver fundera på vad/vem som håller dig fast i ett järngrepp. Du är inte fri, inte ens i tanken och behöver få distans till situationen för att klara av att reflektera över den. Gör val som stämmer överens med dina egna behov.

3. 7 of Swords

The Cunning of the shadows

Siffran 7 står för osäkerhet och illusioner och tveksamhet om vad och vilka man egentligen kan lita på. Var finns ärligheten? Manipulation för att få som man vill och osäkerhet på vad som är ärligt och genuint. Vänd dig inåt. Rucka inte på dina egna värderingar och följ din väg och det som känns rätt för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *