Tulpanens dag och ett budskap.

Tulpanens dag.

Idag är det tulpanens dag. Jag älskar tulpaner och särskilt de buketter som är i blandade färger.

Tulpanens dag.

Köp  en blomma till dig själv

Självklart, när det är tulpanens dag, rusade jag iväg till affären för att köpa en bukett till mig själv.???? Det är viktigt, tycker jag, att visa sig själv uppskattning och just tulpaner påminner mig om att ljuset är på väg. Det älskade ljuset som vi väntar så länge på.

JAG håller på att längta ihjäl mig efter ljuset och solen som visar sig så sällan. Det är verkligen solfattigt den här tiden på året. Undrar just hur många soltimmar vi haft i vinter. Tulpanens dag blir som en hyllning till det efterlängtade ljuset.

Frihet

Frihet är också väldigt viktigt för mig. Vara en del av samhället och kunna röra sig fritt. Så är det verkligen inte nu med alla begränsningar och restriktioner och jag undrar vart vi är på väg. Det är så viktigt att vi reflekterar över det som sker och inte bara följer med som en skock får.

Våga tro på dig själv och det du står för. Våga ta ett steg åt sidan. I frågasätt det som känns fel eftersom det är viktigt att stå upp för det som är rätt för dig. Lyssna inåt och följ intuitionen. Brinn för din sak och våga gå din egen väg med respekt för att vi är oliktänkande. Var och en finns här av en anledning och har sin egen väg att gå. Vi är unika och vi behövs alla tillsammans.

Tulpanens dag

Till sist ett kort i från min nya änglalek Angel Power Wisdom Cards. Kortet heter Retreat och kommer med budskap om att du behöver ta dig tid för dig själv i tystnad. Stäng ute världen för en stund. Svaren du söker finns ändå inte där. De finns inom dig själv.

Välkomna till gruppen Medial vägledning Annette Wickander där jag lägger vägledningskort regelbundet varje vecka.

 

3 svar på ”Tulpanens dag och ett budskap.”

 1. Min man kom hem och sa:
  Varsågod Älskling ♥️
  Idag är det tulpanens dag ????

  Jag ÄLSKAR oxå tulpaner ????????
  Åh vad lycklig ???? jag blev ????
  En sån fin bukett jag fick , vilken
  Underbar man jag har ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *