Osho Zen Tarot budskap januari

Korten rättvända med januari budskap via Osho Zen Tarot

1.

Osho Zen Tarot och januari budskap nr 1. Ögonblick för ögonblick, Tålamod och Blixtnedslag är ledorden för dig som valt de här tre korten. Du möter det nya året med tillförsikt, balanserar fint och tar det steg för steg. Något kanske känns tålamodsprövande för dig och du behöver vänta ett tag men längtan är också bra. Något är i sin linda och behöver genomgå en process innan det blir klart. Plötsligt händer det något och du får fatta ett snabbt beslut. Kom ihåg att även om det känns jobbigt nu så kommer också det här att passera och det blir bra till slut.

 

2.

Osho Zen Tarot och januari budskap nr 2. Ledorden för dig är: Resande, Att sakna ner och Fullbordan. Har du tänkt resa så är det positivt att göra det i januari. Har du funderat på att ta det lite lugnare bekräftar sköldpaddan att det är rätt tid för det nu. Något känns mer fullkomligt i januari. Det är som en pusselbit som fattats äntligen kommer på plats. Resande kan även handla om utveckling och att du har kommit längre med dig själv.

Nr 3.

Osho Zen Tarot och januari budskap nr 3. Förståelse, Bördan och Uppskjutande är ledorden för dig som valt de här tre korten. Du får en större förståelse för en situation vilket får dig att känna dig fri. Du vågar pröva dina vingar och flyga mer fritt. Andras bördor är inte dina att bära. Släpp taget om dem och säg nej på ett vänligt sätt. Något skjuts upp på framtiden. Var inte ledsen. Tiden var inte rätt och tajmingen blir bättre längre fram.

Jag vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År! ????

Ett svar på ”Osho Zen Tarot budskap januari”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *