Budskap inför jul

Jag har nu vänt på Energy Oracle cards och lämnat budskap inför den kommande julveckan. Minns du vilket kort du valde, nr 1,2 eller 3?

Välja kort med intuitionen

Ibland tar tankarna över och vi glömmer bort att känna inåt. Om du inte kan relatera till kortet du valde så kan det bero på just det. Ta dig en titt på korten bredvid för säkerhets skull för kanske finner du svaret där eller så är det mer än ett kort som har budskap till dig inför jul. Ibland hänger de ihop.

1. Cornucopia

Det känns som du har eller kommer att vinna högsta vinsten inom något område. Äntligen får du skörda efter allt det som du har sått. Äntligen ger det utdelning. Du får det som du har önskat. Förbered dig på ett ordentligt firande. Andevärlden applåderar dig för alla dina bedrifter.

Budskap inför jul.

2. Hostilities

Det finns energier av aggressivitet och fientlighet med det här kortet. Det kan röra sig om en person i din närhet som är verbalt eller fysiskt aggressiv.  Om du är utsatt  behöver du ta kontroll över ditt liv. Du behöver inte klara dig igenom det här ensam,  det finns hjälp att få. Tillåt inte att någon förminskar och trycker ner dig. Kortet indikerar att du behöver se över ditt umgänge och välja att vara tillsammans med de som älskar dig för den du är.

Budskap inför jul.

3. Storm Warning

Det verkar som orosmolnen tornar upp sig i horisonten. Kortet visar på att det kan komma att blåsa upp till storm och du är kanske till och med medveten om problem som finns runtomkring dig. Budskapet är att vara medveten om situationen och hålla dig lugn. Stå upp för dig själv och agera i ditt eget intresse. Som vid alla svårigheter: Även denna storm kommer att passera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *