Energi kort inför jul.

Energi kort inför jul

När julen närmar sig kan det behövas en hel del extra energi eftersom julen många gånger kan upplevas som kravfylld. Du kan behöva påfyllnad av ny energi. I juletid är det också särskilda energier I omlopp.

Jag känner mig dragen till Energy Oracle cards så här en vecka innan jul och lägger härmed tre kort som jag kommer att vända i morgon söndag. Jag lämnar  budskap om den energi som finns runtomkring dig.

Ta en paus och andas djupt

Om du har fullt upp med planeringen inför jul kan det vara på sin plats att ta ett djupt andetag och hämta hem extra energi. Tänd gärna ett ljus, blunda och andas några djupa andetag. In genom näsan och ut genom munnen.

Välj ett kort med din intuition

Titta på korten nedan och välj det första kort som verkar talar till dig eller som kanske lyser upp lite extra.Energi kort inför jul.

Jag återkommer med budskap till dig

i morgon.❤

Energi kort inför jul.

Ett svar på ”Energi kort inför jul.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *