Brinn för din sak

Det är dags att reflektera över året som gått. Vad vi har fått med oss och vad vi har saknat. Reflektera över vad du vill ha mer av nästa år och brinn för din sak!

Brinn för din sak

Rädslor

Så mycket rädslor just nu. Ett konstant påtryckande från massmedia om att det finns ett hot därute. Ett hotfullt virus som vi måste skydda oss mot och värst av allt, vi måste skydda oss från varandra Aldrig kan vi känna oss säkra för det finns alltid ett hot därute. Det är osynligt och kan drabba oss när som helst. Brinn för din sak.

Vad kan du göra för att inte brytas ner?

Inget kan väl bryta ner en människa mer, än att år efter år behöva känna sig otrygg och osäker. Samhället har blivit en otrygg plats att vistas i och som går att likna vid en destruktiv relation där osjälvvald isolering blir en stor del av livet och självkänslan blir allt sämre på grund av att någon annan styr dig som en marionett. Inte någon som lyssnar på vad du vill och till slut ger du upp och underkastar dig. Ingen har rätt att ta din frihet ifrån dig. Ingen! Du föddes fri och har rätt att dö fri. Fortsätt att brinn för din sak och sök likasinnade.

Brinn för din sak

Om coronapandemin

Nej, jag har ingen foliehatt men jag använder gärna Röd solhatt.????Det har blivit mitt standardskämt när någon undrar var jag står i frågan. Jag litar på mitt eget immunförsvar, det jag hade med mig när jag föddes och som tjänar mig tills jag dör. Varför ska vi söka utanför oss själva det som vi har inuti.

Röd solhatt är en växt som kan hjälpa till med att stimulera immunförsvaret och finns i narurläkemedlet Echinagard.

Integritet

Angående vaccinet. När blev det legitimt att offentligt tala om vilka som tagit vaccin eller ej? Lika lite som någon har att göra med vilka mediciner du brukar ta eller hur mycket pengar du har på banken så är detta en ytterst privat och personlig fråga. Värna om din integritet.

Det är fel att tvinga in människor i ett fack. Alla har rätt att ifrågasätta utan att bli kallade för konspirationsteoretiker eller foliehattar. Självklart ska vi kunna framföra våra åsikter, stå upp för det vi tror på och ifrågasätta det som känns fel. Vi lever i en demokrati, eller?

Brinn för din sak

Ensamhet

Det kan självklart kännas ensamt ibland men ge inte upp. Fortsätt att brinn för din sak. Vi är många som inte håller med om tvångsvaccinering, distansering, masshysteri och ofrihet. Du är inte ensam. Sök dig till likasinnade. Stäng gärna av bruset emellanåt och bestäm dig för högst en nyhetssändning om dagen, mest för att uppdatera dig om vad som pågår. Glöm inte att ifrågasätta det du hör. Allt är inte sant bara för att det sägs på teve. Lyssna inåt. Vad säger din magkänsla. Finns det något budskap till dig? En bra övning för intuitionen.

Brinn för din sak

Naturen

Naturen ger läkning. I naturen får du lugn och ro. Du kan också rena dig från all negativitet. Njut av att bara vara och ta långa, djupa avslappnande andetag.

Jag tror på människans fria val och jag respekterar andras val. Om du tycker annorlunda så är det ok för mig. Kom ihåg du är unik. ❤️

Brinn för din sak

2 svar på ”Brinn för din sak”

  1. Tack ???? har samma tankar som dig, vi är fler som vaknar nu, blir så glad när jag läste detta.. Tillsammans är vi starka. ????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *