Det finns ingen död

Det finns ingen dödAlla helgons helgen är något alldeles speciellt. Vi ägnar helgen till att minnas våra nära och kära som inte finns bland oss längre. Jag tror inte på döden. För mig betyder död bara att vi avslutar vår vandring här på jorden. Många skulle gärna vilja få möjlighet att samtala med sina närstående efter de gått vidare och fråga hur de har det i himlen. Jag tror på att vi kan ta den kontakten.

Det finns ingen död

Kontakt

Vad innebär det då att vara död? Jag tror att själen lever vidare någon annanstans, det vi kallar för himlen, och våra närstående på andra sidan vill få kontakt med oss, precis lika mycket som vi vill få kontakt med dom. Jag är säker på att de gör allt de kan för att visa att deras kärlek för oss är lika stark som den alltid har varit. Se gärna ett av mina längre inlägg om hur du kan få kontakt med andevärlden.

I drömmarna

När vi sover är vi ett sådant avslappnat tillstånd att förutsättningarna att nå fram är de allra bästa för våra nära och kära på andra sidan. Min pappa, som är det som vi kallar för död, har tagit kontakt med mig flera gånger när jag har sovit. Han tar numera kontakt även när jag är vaken, eller  det är kanske snarare så att jag är mer uppmärksam och mottaglig.

Min pappa

Jag har haft minst två riktigt tydliga och starka drömmar om min pappa. När jag vaknade upp efteråt var känslan att det hade hänt på riktigt och inte bara varit en dröm. Den första drömmen kom kort tid efter min pappas bortgång. I drömmen befann vi oss på en buss och plötsligt reser han sig upp och innan han går av säger han; Jag ska gå av här men du ska fortsätta. Livet är en resa. Vi har våra destinationer. Jag tror att vi alla har varit med och bestämt vår tid här på jorden, långt innan vi kom hit.

Det finns ingen död

Telepatisk kontakt

I den andra drömmen lång tid efter min pappa hade lämnat mig får jag se honom sitta på en brits i sin vita sjukhusskjorta, den han hade på sig på sjukhuset när han gick bort. Jag såg honom tydligt men det var en glasruta mellan oss. Han  dinglade med benen och skrattade mot mig och såg ut att må riktigt bra. Han talade till mig i tanken när han sa; Jag finns i en annan fil. Det dröjde ett tag innan jag förstod budskapet men sen stod det klart för mig att vi lever i parallella världar och att pappa egentligen aldrig har lämnat mig.

Tänd ett ljus för dina nära och kära och kom ihåg att de finns bara en tanke bort. ❤️

Det finns ingen död

4 svar på ”Det finns ingen död”

 1. Tack ????♥️ Vad fint du skriver. Det är
  precis så jag känner o tror oxå.
  Vi kommer alla att mötas igen.
  Därför är jag inte rädd för själva döden.
  Men jag blir ju ledsen när jag tänker på
  att skiljas ett tag från mina käraste .
  Som min son ( vågar inte tänka tanken) min man , min mor likaså♥️????

  1. Tack, fina du! Jag tror att tiden är annorlunda på andra sidan. Det finns ingen tid där. När vi gått över behöver vi inte vänta så länge på att mötas igen. Läste du i mitt inlägg Prata med Himlen? Där går det att läsa om tiden på andra sidan. ❤️

 2. Men för dem man lämnar kvar, blir ju tiden väldigt lång och smärtsam????
  Jag är livrädd att bli lämnad kvar.????????
  Själv vill jag inte såra någon ….????
  Huvva vilka djupa tankar ????
  Är jag ensam om att tänka så här?
  Hur tänker du, Annette?
  Kram ♥️????

  1. Jag tror inte alls att du är ensam om sådana tankar. ❤️ Det att bli lämnad (separationer) är nog en av alla jobbiga läxor vi bär med oss ifrån jordelivet. Jag tror vi själva har valt att komma hit för att lära oss det. Det handlar mycket om tillit och tålamod. När vi går över på andra sidan kommer vi hem.❤️ Du får aldrig mer än du klarar av. ????❤️????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *