Har du sett över ditt elavtal

Göta Energi

Har du sett över ditt elavtal ?

El är något vi alla måste ha för att få värme i hus eller lokal och att maskiner ska kunna fungera.

Du har alltid en elleverantör som du betalar en fast avgift till beroende på var du bor eller har din lokal. Men sen kan du välja en elleverantör som ska leverera din el. Där kan du välja vilken du vill beroende på kostnad och avtal.

Det är inte alltid den billigaste elen som är den bästa.

Göta Energi är en elleverantör med låga priser och som har elavtal till både privata personer och företag.

Vintertrygg

Nu när det snart är vinter kan du välja ett avtal som heter vintertrygg. Det är ett lågt fast pris under vintern och rörligt under sommaren. Avtalet är bundet under fastprisperioden och det är 24 månaders bindningstid.

Spot On

Vill du hellre ha ett rörligt pris kan du välja Spot On. Ändras priset på marknaden ändras också ditt pris. Göta Energi har också det lägsta påslaget på 1 öre. Detta avtal har 12 månaders bindningstid och en låg fast elcertifikatavgift.

Fast El

Väljer du Fast El har du ett fast pris året runt. Det spelar ingen roll om priset ändras, du har samma pris antingen 18 eller 30 månader beroende på vad du väljer. Din månadsavgift beror på hur din årsanvändning har varit.

Bonustimmen

På alla avtal som Göta Energi har finns det också en stor fördel för dig som är kund : Bonustimmen. Du tjänar in en timmes elanvändning varje dag under hela året. Det enda som du måste göra är att bli kund, aktivera tjänsten på Mina sidor och använda e-faktura eller Kivra. Sen får du dina samlade timmar en gång om året.

Företag

Har du ett företag finns det olika alternativ att välja mellan. Du kanske har ett mindre företag och inte använder så mycket el.

Flytta

När man ska flytta från en adress till en annan är det mycket som man måste tänka på. Göta Energi hjälper dig med din flytt av el enkelt genom ett samtal eller genom att anmäla det på deras sida. Dessutom får du en inflyttningspresent i form av ett presentkort på 300,-

elleverantör

Ett svar på ”Har du sett över ditt elavtal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *