Tjäna pengar med Kakservice

Reklam samarbete för kakservice
Här i Sverige har vi många klubbar inom olika sporter för barn och ungdomar. Klubbar som kanske har flera lag. Dessa barn och ungdomar har ett gemensamt intresse att få hålla på med den sporten som dom tycker om.
Ofta är det lag med flera spelare och barn och ungdomar som tycker om att utöva sin sport. Tar vi ett fotbollslag så är laget ganska stort och de spelar i team. Men det är många som tycker det är tråkigt om laget aldrig kommer ut på cuper och träningsläger därför att det inte finns pengar i kassan och att kanske föräldrar får betala dom kostnader som inte alla har råd med. Att skapa ett engagemang för ungdomarna i laget för att tjäna pengar till laget gör troligtvis att ungdomarna blir mer aktiva och tycker det är både roligt och spännande när dom ser hur kassan växer. Man kanske har ett mål att laget vill åka utomlands på träningsläger och samtidigt träffa andra utländska sportintresserade ungdomar. Man kanske vill vara med i olika cuper både i Sverige och utomlands. Eller man kanske vill låta ungdomarna komma ut på ett restaurangbesök en kväll för att skapa ett brake i träningen och bara umgås med varandra.

Sälj via Kakservice

Hos kakservice har laget möjlighet att tjäna pengar till laget och snabba pengar. Genom att sälja kakor och godis antingen via en webbshop eller andra försäljningsmetoder.
Det är lättförtjänta pengar som ni kan få ihop snabbt för att göra dom aktiviterna som ni sätter som mål. Det är vanliga kända kakor som vi känner till och som vi tycker om att fika med till kaffet. Och en kakburk har alla råd med och för varje kakburk som laget säljer inbringar 25 kr till lagkassan.
Så är man ett lag med många spelare förstår man att kassan kommer att växa i en väldig fart och speciellt om man kompleterar webbshoppen med andra försäljningsmetoder t.ex beställningar på föräldrarnas arbete som tar upp ordrar från sina arbetskamrater. För alla försäljningsmetoder är guld värda. Så låt ungdomar vara delaktiga i att tjäna pengar till laget och låt deras drömmar gå i uppfyllelse så att dom fortsätter att vara engagerade i sin sport som dom tycker om att utöva.

Leveranser från Kakservice

Kakservice har även snabba leveranser på 2 till 5 dagar. Så gör som många andra smarta klubbar börja sälja världens godaste kakor och godis från Kakservice till laget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *