Som förening kan ni sälja kakor

Reklam samarbete för kakservice
Har du eller ni en förening som vill kunna tjäna pengar. Kanske ni sitter i en gammal sliten lokal som behöver rustas upp. Eller ni kanske vill anordna olika aktiveter för medlemmar t.ex olika sammankomster med fika. Att driva en förening medför kostnader. Man behöver oftas mer inkomster än bara medlemsavgifter.
För hur många inkomstkällor finns det för en förening att inbringa lite extra slantar ifrån. Och behöver man rusta upp sin lokal medför det stora kostnader. Och det är inte alla föreningar som har råd med det och sitter ofta då i slitna ofräscha lokaler. Sen har ni ju också lokalhyra och el och troligtvis telefonabonnemang som ska betalas varje månad. Så kostnader blir det många i en förening.

Kakservice

Och det är här som kakservice kommer in för att hjälpa er att tjäna pengar till föreningen. För oavsett vilken förening ni har så har ni möjlighet att sälja kakor från kakservice och på så vis få en inkomst källa.
Kakservice har många olika kakor att välja på. Kakor som vi känner till och använder till vår dagliga fika. Och fika gör ju alla varje dag ibland flera gånger om dagen. Vi kan säga att vi svenskar fikar i tid och otid. Fika är ett sätt att umgås med vänner och familj. Och vi är kända världen över med vår fika tradition.
Och nu före julen så är det många som köper färdig lagade kakor från kakservice som levereras i fina  kakburkar som man kan återanvända för t.ex dina egna kakor du har bakat. Kakservice säljer även lösgodis som även dom kommer i fina burkar. Dessa kakor är lättsålda och som förening kan man ju ta upp beställningar t.ex från sina medlemmar. Man kan ta upp beställningar i sina ordinarie jobb om man har ett sånt. Man kan gå runt i bostadsområden och knacka på från dörr till dörr. Så försäljnings kanalerna är många och dessa är bara några stycken. Ni kanske själva kommer på en bra sätt att sälja dessa kakor.
Här är några exempel på sortimentet som finns hos kakservice. Och det är allt ifrån vanliga chokladfran till de lite mera festliga dammsugare som man kan servera även på finare tillställningar så som högtider och fester. Att t.ex ha dammsugare på kakfatet är nästan ett måste för det är en kaka som är mer lik en bakelse och därför passar den så bra till lite finare tillställningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *