Årets sista dag.

År 2020 är på ingång och visst är det väl skönt att kunna lämna det gamla året bakom sig och bara njuta av att det nya året ännu är som ett oskrivet blad. Och bäst av allt, det är vi själva som fyller innehållet med det vi önskar oss. Visst händer det saker i världen som vi känner att vi inte har någon kontroll över men vi måste alltid börja hos oss själva och det vi kan göra för att världen ska bli en bättre plats.

Jag brukar ägna nyårsafton åt att rensa bort allt som jag inte behöver längre och upplever en sådan frihetskänsla av att möta det nya året utan ett tungt bagage. Jag som person gillar ordning och reda och har en särskild passion för nya skrivböcker, och pärmar att sätta in nya register i och allra mest tycker jag om almanackor, en helt ny almanacka inför år 2020!

Jag rensar bort gamla kläder som hängt i garderoben i ett helt år utan användning, tömmer ur lådor med skräp jag samlat på mig och  slänger bort gamla mejl och tömmer mobilen på bilder. All sådan rensning ger mig en enorm tillfredsställelse när det är över.

Ett tips är också att se över umgängeskretsen. Finns det personer som du kanske behöver ha mindre kontakt med för att må bättre själv. Relationer bygger på att både ge och ta. Finns det obalanser och du är den givande parten hela tiden i en relation bör du fundera på “What’s in it for you” som man brukar säga. Har du energitjuvar omkring dig? Hur kan du undvika att bli negativ påverkad av andra inför det nya året?Fundera på hur Du vill ha det. Vad behöver Du rensa?

Glöm inte bort att berömma dig själv för allt bra du åstadkommit under det gångna året. Du är en stjärna. ?

Jag önskar dig det allra bästa inför år 2020.❤️

www.annettewickander.com

4 svar på ”Årets sista dag.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *