Julen är här!

Nu när julen är här med förväntningar och magiskt skimmer över sig vad önskar du dig?

Julen, barnens högtid får oss alla, stora som små, att tindra med ögonen. Oavsett vad vi har för erfarenheter med oss av julfirande brukar julen sällan gå oss obemärkt förbi. Antingen vi saknar någon eller något och helst vill hoppa över jultradtionerna helt, kanske aldrig ha fått uppleva någon riktig jul, helst vill slippa minnas, eller älskar julen och går all in och stressar upp oss till max för att allt ska vara perfekt.

Julen kommer oavsett och du kan välja vad du vill använda tiden till. Du kan fira jul precis som du vill. Skapa dina egna jultradtioner. Det finns inget rätt eller fel. Har du inga positiva minnen, skapa nya. Lägg det som varit bakom dig och gå framåt, utan att vända dig om. Så som julens budskap, att vi firar att ett litet barn har fötts, kan du också fira ditt inre barn.

Du som är vuxen nu kan lyssna  inåt och ge dig själv precis det du behöver. Även på julen. Hur skulle du önskat att julen var när du var liten, vad fattades dig då? Du kan återskapa allt detta. Din tid är nu. Låt budskapet om kärlek sprida sig som ringar på vattnet, eller som kortet ovan, som såpbubblor. Var som ett barn på nytt. Lek och ha kul! Vill du ägna dig åt dig själv, bara vila, njuta av god mat, långa bad och kanske något kreativt som att måla. Så gör det. Du väljer själv. Känn den harmoni som julens budskap inspirerar till. Ge kärlek till dig själv och till andra. Spara på energin och njut av att bara vara i nuet. Låt barnen, så och ditt inre barn, få vara i fokus när det är jul.

Jag önskar dig den bästa julen, i ljus och kärlek. ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *