Glädje

Bloggande är ett helt nytt sätt för mig att nå ut med min syn på andlighet. I vanliga fall håller jag till på Facebook där jag är admin i två grupper: Medial vägledning och Natur foto och andlig utveckling.

Hej, du som läser det här. Detta är mitt allra först blogginlägg. Det här med att blogga är ett helt nytt sätt för mig att nå ut med min syn på andlighet. I vanliga fall håller jag till på Facebook där jag är admin i tre grupper: Medial vägledning,  Natur foto och andlig utveckling samt Andlig Hunger. I den förstnämnda gruppen lägger jag ut vägledningskort med budskap varje vecka och i samarbete med Attraktionslagen hamnar budskapen oftast rätt. De som är i behov av att få höra just det som något av korten har att berätta, lyckas hitta in i gruppen i rätt tid. De väljer med sin intuition ett av de tre kort som jag har lagt upp och ner på sidan och dagligen får jag respons på att budskapen är “spot on”. Det känns mycket tillfredsställande för mig när jag kan hjälpa till med så små medel.

Med bloggandet hoppas jag på att nå ut både till dig som redan har ett andligt intresse och till dig som känner en nyfikenhet och som upplever att det fattas något och  som vill få ett nytt perspektiv. Jag vill här på ett enkelt och lätt sätt dela med mig av mina kunskaper och ge verktyg som kan underlätta i vardagen och ge lindring och tröst när livet ger motgångar. Jag vill förmedla hopp och ljus.

Första temat är: Glädje.

När reflekterade du sist över vad som ger dig glädje i livet och när gav du dig själv möjligheten att känna ren glädje? Jag menar nu inte när du kände dig lite halvnöjd med tillvaron, utan när du kände dig genuint glad. Kommer du ihåg när du hade en sprudlande, sockerdrickskänsla inom dig, som när du var förälskad sist? Det är den känslan jag vill du ska eftersträva att uppnå. Vi har alla olika sätt att komma dit men när vi kommer på hur och på vilket sätt vi höjer våra energier så blir tillvaron så mycket lättare. Vi får också med oss andra i vår glädjeyra och de positiva, goda energierna sprider sig som ringar på vattnet. Hur kan du hitta guldkornen i din vardag? Jag vet att livet inte alltid är en dans på rosor men även om det känns tungt och motigt så finns det alltid något litet ljus i mörkret. Det är just detta ljus jag vill du ska lägga ditt fokus på nu och höja dina energier, om så bara för en stund. 

Du kanske undrar vad som får mig att känna glädje. Nuförtiden behövs det inte så mycket. Det kan vara en fågel som sjunger utanför mitt fönster, att solen skiner just när jag ska ta en skogspromenad, eller om jag inte känner mig helt på topp brukar jag nynna på en sång som ger mig positiva minnen och gör mig glad.

Fundera på vad du kan göra för att föra in mera glädje i ditt liv.  Ett tips är att göra det du älskar och att älska det du gör.

För inspiration och mera glädje välkommen till facebook grupperna Medial vägledning Annette Wickander, Natur foto och andlig utveckling samt gruppen Andlig Hunger som jag har tillsammans med min vän och samarbetspartner Christina Otterstam.

 

 

 

2 svar på ”Glädje”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *