Presentation

Hej!

Jag är ny bloggerska och det här är mitt allra första inlägg. Jag är utbildad socionom och har flera års erfarenhet av socialt arbete inom olika yrken och områden. Genom att ha gått flera andliga kurser och självstudier inom andlighet har jag också utvecklat min intuition och medialitet. I hela mitt vuxna liv har jag varit en hjälpare och vägledare och trivs som bäst när jag ser andra växa och när jag får möjlighet att entusiasmera och hjälpa andra att hitta  sin inre kraft. Jag älskar natur och foto och fotograferar i skogen dagligen. Höstfärgerna är fantastiska! Att vistas i naturen är också en slags meditation för mig, det är där jag stillar mitt sinne. Sedan några år tillbaka har jag två mycket välbesökta och trevliga grupper på FB som heter: Natur foto och andlig utveckling och Medial vägledning Annette Wickander. Du är hjärtligt välkommen till mig!

https://www.facebook.com/groups/1629267630669197/

https://www.facebook.com/groups/1994873174070548/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *